Til toppen

Rush Mid GTX

Produktnummer: 63130-200
Lagerbeholdning:
Fra:

inkl. mva.

Rush Mid GTX er en moderne nyskapning fra italienske Scarpa. Rush Mid GTX har en perfekt balanse mellom lav vekt, fleksibel- vanntett og pustende overdel samt en stabil såle med god støtdemping.

Rush Mid GTX er en moderne nyskapning fra italienske Scarpa. Rush Mid GTX har en perfekt balanse mellom lav vekt, fleksibel- vanntett og pustende overdel samt en stabil såle med god støtdemping. Rush Mid GTX er derfor et særdeles godt valg om man ønsker en lett og komfortabel sko for lange og raske turer, enten om turen legges i marka eller på fjellet. 
Sålekonseptet «Free-Dome Sole» har det nye konseptet IKS Technology (Interactive Kinetic System) der det er lagt inn 7 støtabsorberende anatomiske soner.  En stabiliserende ramme i TPU sørger for meget god stabilitet og vridstivhet. Skaftet øverst er ekstra polstret, dette gir økt komfort og optimert passform til deg som bruker. Rush Mid GTX overmateriale er i pustende mesh-materialet, og takket være Gore-Tex Extended Comfort membran er skoen vanntett.

  • Vekt: Str. 42: 455 gram/sko


 

Base for alle Outdoor produkter
Sesong F22
Fedas 364251
Kjønn Herre
Merke SCARPA