Til toppen

M Torrentshell P/O

Produktnummer: P83932
Lagerbeholdning:
Fra:

inkl. mva.

Patagonias 2,5-lags regnjakke holder deg tørr i all slags vær. En kenguru-stikklomme med glidelås og to-veis justerbar hette som kan rulles sammen og festes. Behagelig microfleece-fôr på innsiden av kragen. Jakken kan lett pakkes ned i den ene lommen hvor det er en hempe så man lett kan feste jakken på en karabin eller en sekke-krok når man ikke trenger den. Jakken er laget av 100% resirkulert nylon ripstop og materialet er Bluesign-godkjent.

Patagonias 2,5-lags regnjakke holder deg tørr i all slags vær. En kenguru-stikklomme med glidelås og to-veis justerbar hette som kan rulles sammen og festes. Behagelig microfleece-fôr på innsiden av kragen. Jakken kan lett pakkes ned i den ene lommen hvor det er en hempe så man lett kan feste jakken på en karabin eller en sekke-krok når man ikke trenger den. Jakken er laget av 100% resirkulert nylon ripstop og materialet er Bluesign-godkjent.

  • H2NO Performance Standard Shell
  • 2,5-lags regnjakke 
  • 100% resirkulert Nylon Ripstop
  • DWR finish
  • Kenguru-lomme med glidelås
  • Kan pakkes i egen lomme
  • Bluesign-godkjent
Base for alle Outdoor produkter
Sesong F20
Kjønn Herre
Merke PATAGONIA

M Torrentshell Jkt

Patagonias 2,5-lags regnjakke holder deg tørr i all slags vær. To stikklommer med glidelås og to-veis justerbar hette som kan rulles sammen og festes. Behagelig microfleece-fôr på innsiden av kragen. Glidelåslufting under ermene. Jakken kan lett pakkes ned i den ene lommen hvor det er en hempe så man lett kan feste jakken på en karabin eller en sekke-krok når man ikke trenger den. Jakken er laget av 100% resirkulert nylon ripstop og materialet er Bluesign-godkjent.
P83802

M Torrentshell Pant

Patagonias 2,5-lags regnbukse holder deg tørr i all slags vær. Den har to stikklommer med glidelås - og buksen kan lett pakkes ned i den ene lommen hvor det er en hempe så man lett kan feste buksen på en karabin eller en sekke-krok når man ikke trenger den. Formsydde knær gir optimal bevegelighet og glidelås i siden fra livet og ned gjør det enkelt å dra buksen på uten å måtte ta av støvler eller sko. Disse glidelåsene fungerer også som lufting, og buksen kan enkelt strammes nederst med borrelås. Buksen er laget av 100% resirkulert nylon ripstop og materialet er Bluesign-godkjent.
P83812