W Wind Shield Pants W Wind Shield Pants W Wind Shield Pants

W Wind Shield Pants

Varenr: P24108
Farge
W Wind Shield Pants Black S
Størrelse
S
M
L
1 999,00inkl. mva.
10 på lager
Velg varianter

W Wind Shield Pant fra Patagonia er skapt for den eventyrlystne kvinnen som ikke lar været sette begrensninger. Disse buksene kombinerer avansert beskyttelse mot elementene med enestående bevegelsesfrihet, og gir deg den perfekte følgesvennen for en rekke utendørsaktiviteter.

 

W Wind Shield Pant er utformet med tanke på allsidighet. Buksene er ideelle for løping, vandring, sykling, langrennn eller andre utendørsaktiviteter der beskyttelse mot vind og kulde er avgjørende. De gir deg friheten til å utforske naturen hele året, uansett værforhold.

 

Buksene er utstyrt med smarte detaljer som forbedrer ytelsen. En justerbar linning gir deg muligheten til å tilpasse passformen og dype og pålitelige stikklommer til oppbevaring av telefon eller nøkler.  W Wind Shield Pant er designet for å møte behovene til den aktive kvinnen.

 

Ta på deg W Wind Shield Pant fra Patagonia og omfavne hvert øyeblikk av dine utendørsopplevelser. Uansett om du utforsker stier, tar en løpetur eller går på ski gir disse buksene den beskyttelsen og komforten du trenger. 

 

  • Vekt 244 gram
  • Fair Trade sertifisert