M L/S Cap Cool Daily Graph Shirt Waters M L/S Cap Cool Daily Graph Shirt Waters M L/S Cap Cool Daily Graph Shirt Waters M L/S Cap Cool Daily Graph Shirt Waters

M L/S Cap Cool Daily Graph Shirt Waters

Varenr: P45170
Farge
M L/S Cap Cool Daily Graph Shirt Waters Boardshort Logo: Pufferfish Gold X-Dye L
M L/S Cap Cool Daily Graph Shirt Waters Fitz Roy Trout: Pumice X-Dye L
Størrelse
S
M
L
999,00inkl. mva.
20+ på lager
Velg varianter

M L/S Cap Cool Daily Graphic Shirt kombinerer teknisk ytelse, miljøvennlige materialer og et stilfullt grafisk preg for å gi deg det perfekte plagget for solfylte dager.

 

M L/S Cap Cool Daily Graphic Shirt er laget med Patagonias innovative Cap Cool-stoff, som gir deg effektiv fukttransport og rask tørking. Den lette og pustende konstruksjonen gjør denne skjorten ideell for alle slags aktiviteter, enten du er på stien, på vannet eller bare nyter en avslappende dag under solen.

 

Den langarmete genseren er laget av 50-100% resirkulert polyester og spandex, og representerer Patagonias forpliktelse til å minimere miljøpåvirkningen.

 

Denne skjorten er allsidig og egnet for en rekke utendørsaktiviteter. Bruk den som et komfortabelt lag under skalljakken, som en lett solbeskyttelse på varme dager, eller som en stilig skjorte for en avslappet dag i byen. Den er også perfekt for reiser, da den er lett, pakkbar og allsidig.

 

  • Vekt: 153 gram
  • Fair Trade Sertifisert
  • Regular Fit. Størrelse Medium passer en person som er ca. 182 cm høy

Produktinformasjon

Produktgruppe Hike