G Snowbelle Jkt

G Snowbelle Jkt

Varenr: P68485
Farge
G Snowbelle Jkt Current Blue S (7-8 år)
Størrelse
2 699,00inkl. mva.
1 på lager
Velg varianter

Snowbelle-jakken til Patagonia er en fullverdig ski- og vinterjakke til barn - vindtett, vanntett og pustende, med Patagonias H2NO-standard for beskyttelse og fôret med 150g Thermogreen-isolasjon. Ytterstoffet er i solid 100% resirkulert polyester.

Jakken har avtagbar hette med en innvendig strikk over pannen som sørger for at hetten sitter godt. Den har to gode stikklommer med glidelås, en lomme på venstre erme til skipass og en innerlomme som har innvendig åpning til eventuelle ledninger til hodetelefoner eller annet.

Ermene har en innvendig, supersmart "easy grow"-oppbrett, noe som gjør at ermene lett kan forlenges med 4 cm ved å fjerne en tråkletråd. Praktisk når ungen vokser litt for fort! 

Det er borrelåsjustering nederst på ermene og mansjetter med myk microfleece og hull til tomlene. Kragen og nakken er fôret med microfleece og jakken har dessuten innvendig snøskjørt som kan "pakkes bort" med trykknapper når det ikke er i bruk. Jakken er noe lenger bak enn foran, noe som gir god beskyttelse når man baser i snøen. Jakken har også en praktisk navnelapp inni, og er - som de fleste av Patagonias produkter - produsert på en Fair Trade-sertifisert fabrikk.