M Dual Aspect Jkt

M Dual Aspect Jkt

Varenr: P85380
Farge
M Dual Aspect Jkt Smolder Blue M
Størrelse
M
L
5 999,00inkl. mva.
3 på lager
Velg varianter

Allsidig komfort for utendørseventyr!

 

M's Dual Aspect Jacket er mer enn bare en jakke – den er din trofaste følgesvenn designet for å møte utfordringene til ulike utendørs opplevelser. Denne jakken kombinerer tekniske egenskaper, komfort og praktiske løsninger med en bærekraftig tilnærming. 

 

Dual Aspect Jacket er konstruert for å takle skiftende forhold og utfordrende aktiviteter. Uansett om du står på klatretauet, går på tur i fjellet eller utforsker den urbane jungelen, gir denne jakken deg den allsidige beskyttelsen du trenger.

 

Jakken har en 3-lags H2NO-membran med 100% resirkulert nylon ripstop og PFC-fri DWR-finish. Jakken er derfor vann-og-vindtett, samt at den er svært gode pusteegenskaper. Du har derfor beskyttelse mot vær og vind samtidig som overskuddsvarme og fuktighet slipper ut, noe som gjør Dual Aspect Jacket ideell for høyintensive aktiviteter.

 

Hetten er hjelmkompatibel og justerbar. Jakken har to brystlommer og to sidelommer med glidelås. Sidelommene er flyttet er opp og lenger ut på siden slik at man fint når inn i lommene selv om man har på en klatresele etc. Under ermene har jakken to-veis glidelås for ventilasjon.

 

  • 456 gram
  • Fair Trade Sertifisert