4XT

4XT

Varenr: 12012-501
Farge
4XT Ocean Blue 285 (44)
Størrelse
10 999,00inkl. mva.
6 på lager
Velg varianter

Den nye SCARPA 4-QUATTRO XT er en lett, men kraftig skistøvel, kompatibel med GripWalk-bindinger for både alpint og toppturer.

 

Følsomhet, presisjon og bærekraft kombinerer 4-QUATTRO XT og gjør den til den ultimate «free-touring» støvelen både i og utenfor preparert løype. Den lave ståhøyden og en flexindeks på 130 gir utrolig impulsoverføring og ytelse, noe som gjør denne støvelen ideell for erfarne skiløpere.

 

Kompakt passform, med enestående komfort. Den nye Alpine Aksiale hybridkonstruksjonen består av en kombinasjon av tunge og stropp koblet på medialsiden av skallet, som gir en presis passform på midtfoten og fotkulen, og har plass til et bredt utvalg av fottyper og størrelser. Denne konstruksjonen gir mulighet for passform og presisjon som en klassisk overlappende skistøvelkonstruksjon, samtidig som den gjør det enklere å ta av- og på støvelen. Denne avanserte konstruksjonen i kombinasjon med materialvalg gir uovertruffen kontroll og en svært god kraftoverføring ned i underlaget.

 

Skallet og mansjetten er laget av Grilamid Bio, produsert fra fornybare, plantebaserte kilder. Skallet inneholder en overinjisert karboninnsats som forbedrer impulsoverføringen til skiene, noe som gir større presisjon. Power Strap har boosterteknologi for forbedret kraft med redusert trykk på leggen og progressiv impulsoverføring. I tillegg er den PVC-fri og har en integrert RECCO-brikke® for ekstra sikkerhet.

 

Vekt: 4-Quattro XT: 1500 gram str. Mondo 270 Lestbredde: 100 m.m Forward lean: 17° +/- 2° Sålen er Scarpas egen Presa® SKI-01. Denne har en ergonomisk design som garanterer utmerket grep når du går, og er kompatibel med GripWalk-sertifiserte alpin- eller ski touring-bindinger.