Rush 2 Gtx Wmn

Rush 2 Gtx Wmn

Varenr: 63131-202
Farge
Rush 2 Gtx Wmn Burgundy-Dusty Orange 37,5
Størrelse
2 699,00inkl. mva.
12 på lager
Velg varianter

Scarpa Rush 2 GTX Wmn er en lett sko for de som vil ha en kombinasjon av lav vekt, god stabilitet og godt grep, komfort og pålitelighet.

Denne skoen er spesielt designet for turer i terrenget, og kan også benyttes til trail running. Rush 2 GTX Wmn er utstyrt med en GORE-TEX-membran som gjør skoen vanntett og pustende, så du kan holde føttene tørre og komfortable uansett værforhold. I tillegg har den en yttersåle som gir enestående grep og stabilitet på glatt og ujevnt underlag. Rush 2 GTX Wmn har 8 mm drop som gir en naturlig følelse og komfort, og er utstyrt med en EVA mellomsåle for å absorbere støt og gi deg en enda bedre opplevelse. Skoen har også en TPU-plate i mellomsålen som gir ekstra stabilitet og støtte. Rush 2 GTX Wmn har et moderne og «raskt» design.

Skoen gir dine føtter god beskyttelse mot steiner og røtter, og overdelen er laget av slitesterkt materiale som tåler hard bruk og gir god ventilasjon. Alt i alt er Scarpa Rush 2 GTX Wmn en pålitelig og slitesterk sko som gir deg trygghet og komfort. Er du på jakt etter en allsidig sko med stort bruksområde er Rush 2 GTX Wmn det perfekte valget for deg!

Vekt 380 gram i str 38