Let My People Go Surfing

Let My People Go Surfing

Varenr: BK067
199,00inkl. mva.
-+
7 på lager

"Let My People Go Surfing" er en bok skrevet av Yvon Chouinard, grunnleggeren av selskapet Patagonia som produserer klær og utstyr for utendørsaktiviteter. Boken forteller historien om Chouinards reise med å bygge opp Patagonia, hans forretningsfilosofi og hans engasjement for miljøvern og bærekraft.

 

 Chouinard forteller hvordan han og hans venner startet med å lage klatreutstyr i et uthus i Ventura i California, og hvordan selskapet vokste til å bli et globalt merke kjent for sin forpliktelse til etisk og bærekraftig praksis. Han deler innsikt i sin ledelsesstil, som vektlegger å gi ansatte frihet under ansvar og å skape en kultur som verdsetter miljøet.

 

Gjennom hele boken argumenterer Chouinard også sterkt for viktigheten av miljøaktivisme og han mener at alle bedrifter har et ansvar for å beskytte planeten. Alle selskaper burde betale en slags leie for å drive business. Han deler eksempler på hvordan Patagonia har jobbet målrettet med å redusere sin miljøpåvirkning og oppmuntrer leserne til å gjøre aktive valg for å beskytte naturen og planeten.

 

Alt i alt er "Let My People Go Surfing" en inspirerende og informativ bok som utfordrer tradisjonell forretningspraksis og gir en oppskrift for å bygge en vellykket, samfunnsansvarlig bedrift.