M Point Peak Trail Pants - Reg M Point Peak Trail Pants - Reg M Point Peak Trail Pants - Reg M Point Peak Trail Pants - Reg

M Point Peak Trail Pants - Reg

Varenr: P21150
Farge
M Point Peak Trail Pants - Reg Utility Blue 38
M Point Peak Trail Pants - Reg New Navy 34
M Point Peak Trail Pants - Reg Classic Tan 36
M Point Peak Trail Pants - Reg Sage Khaki 36
Størrelse
2 499,00inkl. mva.
20+ på lager
Velg varianter

M Point Peak Trail Pants fra Patagonia - Allsidighet for Aktive Dager Utendørs!

 

Utforsk stier og fjell med komfort og stil i M Point Peak Trail Pants fra Patagonia. Disse buksene kombinerer funksjonalitet med et moderne snitt, og gir deg den ultimate følgesvennen for dine utendørs eventyr.

 

M Point Peak Trail Pants er skapt for å møte de krevende kravene til utendørsaktiviteter. Den lette og pustende konstruksjonen gir deg bevegelsesfrihet, samtidig som den beskytter mot vind og er vannavisende. Buksen er produsert av 90% resirkulert nylon kombinert med 10% elastan med PFC-fri DWR. Buksen har også 4-veis stretch som gjør den anvendelig til både tur og andre aktiviteter. 

 

Buksene er utstyrt med flere lommer gir deg rikelig med lagringsplass for små nødvendigheter, mens den justerbare midjen sikrer en skreddersydd passform. 

 

Med sitt moderne og allsidige design, er M Point Peak Trail Pants like egnet for bygater som for fjellstier. Buksene kombinerer stil med funksjonalitet, og den rene estetikken gjør dem til et tidløst tillegg til din utendørs garderobe. 

 

  • Vekt: 442 gram
  • Slim Fit - Størrelse Medium passer mann ca. 182cm

Produktinformasjon

Produktgruppe Hike