W R1 Air Zip Neck W R1 Air Zip Neck W R1 Air Zip Neck W R1 Air Zip Neck

W R1 Air Zip Neck

Varenr: P40250
Farge
W R1 Air Zip Neck Milkweed Mauve L
W R1 Air Zip Neck Borealis Green S
W R1 Air Zip Neck Rosehip M
W R1 Air Zip Neck Steller Blue S
W R1 Air Zip Neck Lagom Blue S
Størrelse
S
M
L
2 199,00inkl. mva.
20+ på lager
Velg varianter

W R1 Air Zip Neck fra Patagonia er designet for aktive dager i naturen og gir deg enestående varme, pusteevne og bærekraft i ett.

 

W R1 Air Zip Neck er produsert i 100% resirkulert polyesterer og utstyrt med den avanserte R1 Air-teknologien, som gir optimal pusteevne og temperaturregulering. Den lette og luftige konstruksjonen gjør den til det perfekte laget under skalljakken på kalde dager eller som et selvstendig plagg for variert vær. Uansett om du går turer i fjellet, klatrer eller utforsker byen, gir denne zip-neckgenseren deg fleksibilitet og komfort.

 

Den praktiske halsåpningen med glidelås gir deg muligheten til å regulere temperaturen etter behov. Enten du trenger ekstra beskyttelse mot kulden eller ønsker å ventilere under mer intense aktiviteter, gir W R1 Air Zip Neck deg fleksibilitet og tilpasningsvennlighet.

 

W R1 Air Zip Neck er allsidig og egnet for en rekke utendørsaktiviteter. Bruk den som det første laget under skalljakken på skiturer, som et lett mellomlag for fjellturer eller som en varm genser for kule kvelder rundt leirbålet. Den er også ideell for løping, sykling og andre høyintensive aktiviteter.

 

Ta på deg W R1 Air Zip Neck fra Patagonia og opplev den perfekte kombinasjonen av pusteevne, varme og miljøvennlig design.

  • Vekt: 252 gram
  • Slim fit
  • Fair Trade Sertifisert

 

Produktinformasjon

Produktgruppe Alpine