M Alpine Guide Pants M Alpine Guide Pants M Alpine Guide Pants M Alpine Guide Pants M Alpine Guide Pants M Alpine Guide Pants

M Alpine Guide Pants

Varenr: P83180
Farge
M Alpine Guide Pants Lagom Blue 34
Størrelse
3 699,00inkl. mva.
3 på lager
Velg varianter

M Alpine Guide Pants er den ultimate følgesvennen for den erfarne fjellklatreren eller eventyreren som søker pålitelig beskyttelse og funksjonalitet. Disse buksene kombinerer tekniske egenskaper med robust konstruksjon for å gi deg det optimale utstyret i alpint terreng.

 

M Alpine Guide Pants er konstruert med avansert teknologi for å møte utfordringene i høyfjellet. Buksen er produsert med 92% resirkulert nylon/8% elastane med PFC-fri DWR-finish. Buksene har forsterkede paneler på utsatte områder for ekstra slitestyrke, samt beltestropper og feste for seler.

 

Buksene er utstyrt med integrerte justeringsmuligheter, et antall lommer for oppbevaring av små nødvendigheter, og glidelåsåpninger på sidene for enkel ventilasjon.

 

M Alpine Guide Pants er designet med tanke på allsidighet og egner seg for en rekke alpine aktiviteter. Enten du utforsker fjellstier, klatrer tekniske ruter eller er på en ekspedisjon, gir disse buksene deg pålitelig beskyttelse og funksjonalitet. De er også perfekte for skiturer og isklatring, og takler varierte forhold.


Ta på deg M Alpine Guide Pants fra Patagonia og erobre fjelltoppene med selvtillit og komfort. Uansett om du er en erfaren klatrer eller en som søker nye utfordringer, gir disse buksene den pålitelige beskyttelsen og funksjonaliteten du trenger i alpine omgivelser. 

 

  • Vekt: 530 gram
  • Fair Trade sertifisert
  • Slim Fit

 

Produktinformasjon

Produktgruppe Alpine