W Triolet Jkt W Triolet Jkt W Triolet Jkt

W Triolet Jkt

Varenr: P83407
Farge
W Triolet Jkt Hemlock Green XS
Størrelse
S
M
L
5 999,00inkl. mva.
13 på lager
Velg varianter

Når kravene til beskyttelse møter ønsket om eksepsjonell ytelse, er W Triolet Jkt fra Patagonia svaret. Denne jakken kombinerer førsteklasses membranteknologi med bærekraftig design, og leverer en uovertruffen opplevelse for den moderne eventyreren.

 

W Triolet Jkt er en 3-lags skalljakke i 100% resirkulert polyester ytterstoff med GORE-TEX® membran. Denne membranen gir jakken en uovertruffen beskyttelse mot de mest krevende værforholdene, samtidig som den gir optimal luftgjennomstrømning for å holde deg komfortabel under alle forhold.

 

Enten du er på fjelltur, klatrer opp fjellsider eller utforsker snødekte landskap, tilpasser W Triolet Jkt seg dine eventyrbehov. Jakken har justerbar hette og mansjetter for å hindre inntrengning av kulde, mens de vanntette glidelåsene og forseglede sømmene gir ekstra beskyttelse mot nedbør. 

 

Jakken er produsert med resirkulerte materialer og bærekraftige produksjonsmetoder, og den er laget for å vare sesong etter sesong.

 

Med sitt slanke og funksjonelle design er W Triolet Jkt like egnet for utforskning i urbane omgivelser som i de mest utfordrende fjellene. Den klassiske estetikken gjør jakken tidløs, mens dens tekniske egenskaper gjør den moderne og innovativ.

Jakken er produsert på en Fair Trade-sertifisert fabrikk - i likhet med alle Patagonias skalljakker.

 

  • Vekt 550 g.