W Calcite Jkt W Calcite Jkt W Calcite Jkt

W Calcite Jkt

Varenr: P84996
Farge
W Calcite Jkt Dark Borealis Green S
W Calcite Jkt Light Balsamic XS
Størrelse
S
M
3 999,00inkl. mva.
8 på lager
Velg varianter

Enten du er på eventyr i villmarken eller bare tar en tur nedover gaten, er Patagonia W Calcite Jkt perfekt for å håndtere elementene med stil og komfort.

 

Vanntett og pustende: Denne jakken er konstruert med Patagonias innovative H2No® Performance Standard-materiale, som gir 100% vanntetthet samtidig som det er pustende. 

 

Lette og holdbare materialer: Jakken er designet med lette og holdbare materialer, som gjør det enkelt å pakke med seg på utendørs eventyr. Jakken er også bluesign®-godkjent, noe som betyr at den oppfyller høye standarder for miljøvennlig produksjon.

 

Justerbar passform: Jakken har en justerbar hette, mansjetter og liv, slik at du kan tilpasse passformen etter dine preferanser. 

 

Miljøvennlig produksjon: Som en del av Patagonias engasjement for bærekraft, er W Calcite Jkt laget med resirkulerte materialer og en bevisst innsats for å redusere miljøpåvirkningen. Du kan nyte utforskningen av naturen og vite at jakken din er laget med respekt for planeten.

 

Stil og funksjonalitet: I tillegg til de tekniske egenskapene tilbyr W Calcite Jkt også en moderne og feminin stil. Med elegante linjer og diskrete detaljer kan du se bra ut uansett hvor eventyrene dine fører deg.

 

Ta styringen over ditt utendørsliv med Patagonia W Calcite Jkt - din pålitelige partner i kampen mot elementene, uten å gå på kompromiss med stil eller bærekraft.