W R1 Air Full-Zip Hoody W R1 Air Full-Zip Hoody

W R1 Air Full-Zip Hoody

Varenr: P40260
Farge
W R1 Air Full-Zip Hoody Milkweed Mauve L
W R1 Air Full-Zip Hoody Smolder Blue S
W R1 Air Full-Zip Hoody Hemlock Green S
W R1 Air Full-Zip Hoody Sequoia Red XS
W R1 Air Full-Zip Hoody Obsidian Plum S
W R1 Air Full-Zip Hoody Lagom Blue S
Størrelse
S
M
L
2 499,00inkl. mva.
100+ på lager
Velg varianter

W R1 Air Full-Zip Hoody til din aktive garderobe - en hettegenser som kombinerer teknisk ytelse, komfort og bærekraft. Patagonia har skapt denne hettegenseren med tanke på både dine eventyrbehov og planetens velvære.

 

W R1 Air Full-Zip Hoody er konstruert med den nyeste R1 Air teknologien, som gir optimal pusteevne og fleksibilitet. Den lette og pustende konstruksjonen gjør denne hettegenseren ideell for lag-på-lag eller som et eget plagg for dine utendørseventyr.

 

Patagonia har forpliktet seg til bærekraft, og W R1 Air Full-Zip Hoody er intet unntak. Den er laget av 100% resirkulert polyester.

 

Den hel-glidelåsdesignen gjør denne hettegenseren enkel å ta på og av, og gir deg muligheten til å regulere temperaturen etter behov. Den integrerte hetten gir ekstra varmebeskyttelse når været krever det og passer under hjelmen når du er ute å klatrer.

 

W R1 Air Full-Zip Hoody er allsidig og egnet for en rekke utendørsaktiviteter. Bruk den som et isolerende lag under skalljakken på kalde dager, eller som et lett plagg for vårlige eventyr. 

 

Med sitt moderne snitt og funksjonelle design, tilbyr W R1 Air Full-Zip Hoody både teknisk ytelse og stil. Velg denne hettegenseren for å legge til et miljøvennlig og komfortabelt element i din aktive garderobe.

  • Vekt: 309 gram
  • Fair Trade Sertifisert

 

Produktinformasjon

Produktgruppe Alpine