Spin Planet

Spin Planet

Varenr: 33063-350
Farge
Spin Planet Azure-Black 40,5
Spin Planet Sunny Green-Petrol 40
Størrelse
2 199,00inkl. mva.
20+ på lager
Velg varianter

Enten du akkurat har oppdaget gleden ved å løpe i terrenget eller er en erfaren løper er Spin Planet fra Scarpa en eksepsjonell løpesko som tar deg med til nye høyder i terrengløping.

Kategorisjef hos Scarpa, Marco Di Gasperi (5 ganger verdensmester i terrengløping) mente alvor når han utviklet skoen: Spin Planet er utviklet for å gi deg den ultimate kombinasjonen av fart, stabilitet, grep og komfort. Med overdel i 100% resirkulert materiale, en mellomsåle med 45% og slitesålen 30% resirkulerte materialer gjør at skoens fotavtrykk (klimamessig ??) blir langt mindre enn konkurrerende merker.

Spin Planet er utstyrt med en lett og responsiv mellomsåle med meget god demping. Dette bidrar til å redusere belastningen på føttene og gir en smidig løpeopplevelse. Skoen er også utstyrt med en stabiliserende plattform som gir støtte og kontroll, selv på ujevnt terreng.

Med sin avanserte Vibram®-yttersåle har Spin Planet enestående grep på både tørre og våte underlag. Uansett om du løper på løs grus, stier eller glatte steiner, kan du stole på at denne skoen gir grep og stabilitet som forventet..

Spin Planet har en lett og pustende overdel. Den lette og sømløse konstruksjonen reduserer risikoen for irritasjon og gnagsår, slik at du kan fullt fokus på løpingen uten distraksjoner.

Med sin presise passform og behagelige polstring rundt ankelområdet gir Spin Planet en sikker og komfortabel passform.

Enten du skal konkurrere i terrengløp eller bare vil utforske naturen i løpesko som tåler utfordrende terreng, er Spin Planet fra Scarpa et godt valg.

Drop: 4 m.m (hæl 28 m.m – tå 24 m.m)

Vekt: 290 gram str. 42 / 275 gram str. 38