Kinesis Pro Gtx Kinesis Pro Gtx Kinesis Pro Gtx Kinesis Pro Gtx Kinesis Pro Gtx Kinesis Pro Gtx

Kinesis Pro Gtx

Varenr: 61000-201
Farge
Kinesis Pro Gtx Ebony 42
Størrelse
4 499,00inkl. mva.
100+ på lager
Velg varianter

Kinesis Pro GTX - unik kvalitet og høy komfortnivå.

 

Kinesis Pro GTX er en fullærstøvel produsert i den beste kvalitet glattskinn. Skinnet i seg selv er vanntett og pustende, men i tillegg er Kinesis Pro GTX utstyrt med en Gore-Tex membran. Dette gjør at føttene dine alltid vil være tørre og komfortable uansett værforhold. Støvelen er også utstyrt med en solid selvdrenerende Vibram såle som gir deg trygt og godt grep mot underlaget, slik at du kan føle deg trygg og stabil på dine turer i fjellene.

 

Støvelen er laget av høykvalitets materialer som gjør at den tåler mye slitasje og varer lenge, og har full gummirand som gir ekstra beskyttelse mot skarpe stener. En anatomisk utformet fotseng gir en mer naturlig og behagelig passform til føttene dine, samt at en stabiliserende hælkappe gir ekstra støtte og beskyttelse til ankelen din.

 

Det er ikke bare komfort og holdbarhet som gjør Kinesis Pro GTX til et godt valg, støvelen er også svært funksjonell. Den er utstyrt med en hurtigsnøring som gir deg muligheten til å justere passformen og stramme støvelen raskt og enkelt. Så hvis du er på jakt etter en støvel som vil ta dine fjelleventyr til nye høyder, så er Kinesis Pro GTX et utmerket valg. Med sin høye komfort, funksjonalitet og slitestyrke vil du ha en støvel som vil være med deg på mange fantastiske turer i fjellene.

 

  • Vekt 830 gram i str. 42