Sl Active Sl Active Sl Active Sl Active Sl Active Sl Active Sl Active

Sl Active

Varenr: 61002-351
Farge
Sl Active Bordeaux 43,5
Størrelse
4 299,00inkl. mva.
1 på lager
Velg varianter

Flaggskipet blant vandrestøvler fra våre italienske skomakervenner.

 

SL Active har blitt videreforedlet de senere år, med blant annet en ny lest som gir en god nordisk passform, og med nye såler fra Vibram® som ruller bedre og med enda bedre grep mot underlaget. Overlær i det mest slitesterke og holdbare fullnarvede 2,7 m.m Sherpa HS12-lær fra Gallusser, gjør SL Active til en ekstremt slitesterk og holdbar fjellstøvel du som bruker bare vil bli mer og mer glad i ettersom de får unnagjort milevis med vandring i fjellheimen.

 

På grunn av lærets ekstremt gode kvalitet er det ingen membran i SL, så med litt godt gammeldags stell – rengjøring og impregnering – vil skoene holde seg vanntette og opprettholde sine gode pusteegenskaper. SL Active er delvis foret med skinn, dette gir ytterligere komfort og en sko som former seg etter din fot. For ekstra slitestyrke og levetid har støvelen full gummirand.

 

Tør vi påstå at  SL Active er markedets beste fjellstøvel? Er du på jakt etter en støvel med maksimal holdbarhet, stabilitet og komfort så er vi ikke i tvil, vi er ganske sikre på at det ikke finnes bedre støvler på markedet.

 

  • Vekt: 810 gram i strørrelse 42