Drago

Drago

Varenr: 70017-000
Farge
Drago Yellow 38
2 299,00inkl. mva.
100+ på lager
Velg varianter

Scarpa Drago – det ultimate valget for klatrere som søker overlegen ytelse og presisjon på høyt nivå. Disse skoene er en ekte teknologisk bragd og er designet for å ta deg til nye høyder i klatreverdenen.
Scarpa Drago er skapt med klatreres behov i tankene. De kombinerer avanserte materialer og nyskapende konstruksjon for å gi deg en sko som maksimerer grep og følsomhet. Mikrofiber-teknologi gir en tettsittende, presis og behagelig passform, som omfavner foten din som en sokk. Dette gjør at du kan fokusere utelukkende på klatringen og oppnå best mulig ytelse.

Vibram XS Grip 2-såle i kombinasjon M50 rubber gir deg enestående friksjon og grep på ethvert underlag. Enten du klatrer inne eller utendørs, på granitt, kalkstein eller sandstein, vil disse skoene sikre at du har det nødvendige fotfestet for å håndtere selv de mest utfordrende rutene. Som en av våre team-klatrere uttalte: Du føler deg som en edderkopp som klatrer på veggen, i full kontroll og i harmoni med fjellet.

Scarpa Drago har en aggressiv asymmetrisk tåboks og en smal hælkonstruksjon, som gir deg ekstra presisjon og støtte på små grep og i trange passasjer.


Enten du er en erfaren klatrer eller en entusiastisk nybegynner, vil Scarpa Drago være et stort pluss til din klatregarderobe. Med Dragos uovertrufne kvalitet og tekniske egenskaper vil de gi deg det nødvendige utstyret for å utforske nye klatreutfordringer og oppnå dine drømmer.


Vekt 200 gram str 40